Ditt navn *

Din mailadresse *

Emne

Din melding

Besøk oss på Strømsø!

Adresse: Tollbugata 70, 3044 Drammen
Postboks: 2310, 3003 Drammen

Telefon: 32 21 38 80
E-post: saturn@saturn.no

Book en gratis workshop!

Får du den oppmerksomheten du fortjener?

Vi tilbyr de som ønsker å bli kjent med oss en gratis workshop der vi sammen ser på din forretningsstrategi. Her finner vi ut hvilke markedsføringsmuligheter som er ideelle for ditt produkt eller din tjeneste. Kanskje trenger du innspill til en kampanje, eller en ny nettside? Vårt team står klare til å hjelpe deg!

Kryss av for ett eller flere alternativer, eller beskriv dine utfordringer i kommentarfeltet.

Jeg ønsker å diskutere våre markedsføringsaktiviteterJeg ønsker å diskutere vår profilJeg ønsker en vurdering av vår nettsideJeg er interessert i muligheter ved bruk av sosiale medier og GoogleJeg ønsker å diskutere vårt event- og messemateriellJeg ønsker en vurdering av våre trykksakerAnnet - bruk kommentarfeltet

Ditt navn *

Din e-post *

Telefonnummer

Firmanavn

Nettsted

Kommentar

Saturn Kommunikasjon har alltid levert produkter kjapt og effektivt, og er alltid villig til å gå det ekstra skrittet for å få produktene levert i tide. Servicen er upåklagelig og de leverer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Eivind M. NordengenProdusent Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival

Vi er veldig fornøyd med Saturn. De leverer alltid raskt og med høy kvalitet. Meget samarbeidsvillig og service-minded. Anbefales på det sterkeste!

Benedicte LysakerBrand Manager - Arctic Coffee