Strategisk webdesign som hjelper deg med å nå dine målsetninger

Vi designer ikke bare nettsider som ser bra ut. Vi utvikler nettsider som hjelper deg med å oppnå målene til bedriften. Å definere målene med ny nettside er derfor alltid det det første vi gjør i utviklingsprosessen.

Målene bør være målbare og kan være alt fra å selge produkter, skape leads, levere informasjonsinnhold, underholde, eller gi tilgang til en tjeneste. Når de overordnede målene er på plass, kan de brytes ned for å definere konkrete mål som nettstedet skal bidra til å oppnå.

Ny nettside. Ja, men for hvem?

Felles for gode nettsteder er at de tiltrekker seg, engasjerer og konverterer besøkende. En viktig suksessfaktor for å konvertere besøkende, er å tilpasse brukeropplevelsen til nettsidens målgrupper. Så, før vi går i gang med designprosessen, ønsker vi å vite mest mulig om dine målgrupper slik at vi kan legge til rette for gode brukeropplevelser.

En effektiv teknikk som benyttes for å tilpasse design til nettstedets målgrupper, er å definere «personas». Personas kan enkelt forklares som en «stand-in» for en typisk bruker av nettstedet. Når våre designere har bilder av typiske brukere, har de god hjelp til å styre valg rundt design og funksjonalitet.

Vi designer WordPress-nettsider som er

Lette å bruke

Vi benytter WordPress, som gjør redigering av nettstedet like enkelt som å redigere et Word-dokument. For mer komplekse siter utvikler vi «backend»-systemer slik at selv ikke-tekniske brukere kan benytte sidene for å effektivisere sin hverdag.

Fleksible

I designprosessen identifiserer vi alle de ulike måtene du ønsker å presentere innhold på, og bygger maler for å enkelt lage disse sidene. Selv komplekse undersider vil være enkelt for deg å opprette og vedlikeholde.

Mobiltilpasset

Nettstedet ditt må fungere bra på alle enheter. Responsivt webdesign gjør at elementene på siden tilpasses mobil og nettbrett. Menyer presenteres på en mobilvennlig måte.

Raske og sikre

Vi sørger for å maksimere hastighet med riktig koding. Vi tar daglige sikkerhetskopier og sørger for å sikre nettstedet ditt med brannmur og virussøk.

Enkle å vedlikeholde

Du vil få opplæring i hvordan nettstedet ditt oppdateres og vi er alltid tilgjengelige om du skulle ha spørsmål.

Bygget for å vare

WordPress-nettsteder blir bedre for hver oppdatering. Vi følger med, slik at det ikke blir problemer når det er på tide å oppdatere.

Hvorfor velge oss?

Først og fremst fordi vi gir deg en total nettbasert markedsføringsløsning, skreddersydd dine forretningsbehov.

Vårt team består talentfulle juniorer og erfarne seniorer som følger nye trender innen design og digital markedsføring. Om vi er en match? Det finner vi raskt ut etter et innledende møte.

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?