Redaksjonell design for DNT Drammen
Redaksjonell design for DNT Drammen

Logo / Visuell identitet

Den visuelle identiteten, også kalt grafisk profil, bør være en av grunnpilarene i enhver bedrifts kommunikasjonsstrategi. Profilen kan reflektere historien til bedriften og verdiene bedriften ønsker å formidle.

Før du tar fatt på etablering av en grafisk profil, bør du definere de strategiske målene for din bedrift. Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen!

Se våre arbeider

Aktuelle blogginnlegg

Butikk- og salgsmateriell

Studier viser at mer enn 50% av kjøpene i dagligvarebutikker er «ikke planlagte kjøp». Den høye graden av impulskjøp understreker viktigheten av et synlig design som oppmuntrer til impulskjøp.

Vi har lang erfaring og stor interesse for design og produksjon av butikkmateriell. Ta kontakt med oss om du ønsker ideer til kampanjer med enkle, engasjerende budskap som får kunden til å stoppe opp og kjøpe.

Se våre arbeider

Redaksjonell design

En viktig regel innen redaksjonell design er å sette seg inn i målgruppen og designe for den. Blader og rapporter leses i økende grad på både i trykket versjon og på tablett. Vi sørger for at designet fungerer på tvers av alle plattformer.

Vi har solid erfaring fra design av bøker, kataloger medlemsblader og magasiner. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om din publikasjon. Vi garanterer stort engasjement!

Se våre arbeider

Saturn Kommunikasjon har alltid levert produkter kjapt og effektivt, og er alltid villig til å gå det ekstra skrittet for å få produktene levert i tide. Servicen er upåklagelig og de leverer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Eivind M. NordengenProdusent Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival

Vi er veldig fornøyd med Saturn. De leverer alltid raskt og med høy kvalitet. Meget samarbeidsvillig og service-minded. Anbefales på det sterkeste!

Benedicte LysakerBrand Manager - Arctic Coffee

ER DU KLAR FOR TAKE OFF?