/Design og branding
Design og branding2018-12-04T15:12:35+01:00

Design og branding styrker din merkevare

Din merkevare reflekterer hvem du er og hva du står for, og gir deg en identitet som er unik for deg. Gjennom å utvikle merkevaren i ønsket retning, vil du jobbe med å definere en ideell kundeprofil som er avgjørende for å utvikle målrettet og effektiv markedsføring. Innsikt om dine kunder hjelper deg også med å forstå hvordan de tiltrekkes av din merkevare.

Hvordan starte med å bygge din merkevare?

Merkevarer trenger en unik historie eller idé. Idéen må treffe kundene og deres behov. Treffer du på idéen og den kommuniseres riktig, vil folk vil omfavne ditt merke og gjøre det til en del av deres daglige liv. Så start med idéen! Noen ganger er den der, noen ganger jobber vi sammen med å finne fram til den.

Når idéen er på plass, starter jobben med å med å gi merkevaren liv og formidle selskapets idé. De beste merkevarene benytter både visuelle og verbale elementer, basert på merkevarens essens. Vi bruker et bredt spekter av ferdigheter for å bygge en merkevare: Fra strategi, posisjonering og differensiering til mer håndgripelige elementer som farge, typografi, grafikk, fotografi, illustrasjon og design. Kombinert spiller disse elementene en avgjørende rolle for å skape en sterk merkevare

Ta kontakt for en prat om din merkevare

Enten du har behov for en merkevareoppdatering eller en grundig merkevareoppdagelse, så kan vi hjelpe deg. Sammen tenker vi strategisk og kreativt. Målet er å utarbeide en plan for effektiv merkevarebygging som bringer din forretningsplan ut i livet.

ER DU KLAR FOR TAKE OFF?

Ta kontakt