Moderne digital markedsføring

Tjenester innenfor digital markedsføring
KATEGORIER

Treff de riktige kundene

Digital annonsering har en fantastisk fordel som tradisjonell markedsføring mangler, nemlig at vi kan si noe om en potensiell kundes hensikt.

En førstesideannonse i en gitt avis blir nok sett av flere tusen personer, noe som kan være fint hvis målet ditt er å bygge bevissthet rundt din merkevare eller ditt produkt. Om målet ditt først og fremst er å selge produkter og tjenester, så er det likevel ingenting som slår digitale medier.

Gjennom for eksempel Google Ads kan du treffe kun de personene som aktivt leter etter det du tilbyr. Du betaler heller ingenting før disse personene fysisk klikker på din annonse og utforsker din hjemmeside.

Analyser og konverteringssporing

Likevel kan det å annonsere i digitale medier være utfordrende. Du må ha en klart definert målsetning og sette opp systemer som kan følge potensielle kunder fra første berøring til salg og konvertering. De riktige analyseverktøyene må være på plass slik at du vet hva det er som får kunder til å handle hos deg eller ta kontakt for å benytte seg av dine tjenester.

Ved bruk av denne informasjonen kan du justere budsjetter, søkeord og annonser slik at du treffer flere kunder på et lavere budsjett. Er du riktig god får du også flere av disse kundene til å benytte seg av din tjeneste ved å analysere hvor kundene “setter seg fast” på hjemmesiden din.

Vi står klare

Vi har lang erfaring med digital annonsering, og vi hjelper deg gjerne med alle disse utfordringene slik at du kan fokusere på det som betyr noe for deg: Å levere den beste kundeopplevelsen i din bransje.

Kontakt oss i dag ved å benytte kontaktskjemaet under, og vi gjennomfører en kartlegging av ditt digitale markedsføringsbehov.

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?