Film, foto og tekst
Film, foto og tekst

Film og animasjon

Film og animasjon er et svært effektivt virkemiddel når du ønsker å kommunisere et budskap med begrenset tid til rådighet. Det kan inngå som en del av nettstedet ditt, i presentasjoner og selvfølgelig i sosiale media.

Aktuelle blogginnlegg

Foto

Bildene du benytter i din markedsføring forteller mye om din virksomhet. Benytt derfor alltid bilder som gir et profesjonelt og troverdig uttrykk. Våre fotografer fanger detaljer som er viktige, slik at potensielle kunder er i stand til å se fordelene med ditt produkt eller tjeneste.

Vi benytter det nyeste utstyret innen opptak og redigering, og har også eget fotostudio her på huset.

Tekst

Vi fokuserer på strategisk planlegging og målgruppeinnsikt når vi lager innhold for våre kunder. Spørsmål vi stiller oss er: Hva ønsker vi å oppnå? Hvem skal bruke dette? Hvorfor skal de bruke det? Godt innhold er en suksessfaktor i alle kanaler og medier!

Saturn Kommunikasjon har alltid levert produkter kjapt og effektivt, og er alltid villig til å gå det ekstra skrittet for å få produktene levert i tide. Servicen er upåklagelig og de leverer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Eivind M. NordengenProdusent Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival

Vi er veldig fornøyd med Saturn. De leverer alltid raskt og med høy kvalitet. Meget samarbeidsvillig og service-minded. Anbefales på det sterkeste!

Benedicte LysakerBrand Manager - Arctic Coffee

ER DU KLAR FOR TAKE OFF?