Kvalitet
siden 1946

KATEGORIER

Alt av trykksaker siden 1946

Vår grafiske historie starter rett etter 2. verdenskrig i Drammen. Året var 1946. Landet var preget av samhold optimisme og glede. Hele nasjonen skulle gjenreises, industrien skjøt fart, og det var behov for trykksaker. Vi produserer fortsatt et bredt spekter av trykksaker, men nå i et 100 % digitalt trykkeri. Fortsatt lokalt i Drammen.

Vårt digitaltrykkeri er utstyrt med maskiner med siste teknologi for produksjon av et bredt spekter av produkter; brosjyrer, bøker, visittkort, skilt, og folie. Vi har også storformat printere for produksjon av plakater og bannere på papir, folie, plast, canvas og metall.

Har du spørsmål om en trykksak, eller ønsker du å ta et uforpliktende møte, benytt kontaktskjema eller ta kontakt med Lars Vetterstad (tlf. 977 59 544).

Design og print hånd i hånd

Vi vet at trykksaker med profesjonelt design gir best effekt – og vårt mål er nettopp å hjelpe din bedrift med å etterlate et inntrykk som skaper oppmerksomhet.

Lar du en av våre designere hjelpe ditt selskap med å friske opp dine kontortrykksaker eller designe brosjyremateriell, så har hun også kompetanse om hvilke papirtyper, spesialeffekter, falsvarianter (brett) og lignende som egner seg til din bedriftsprofil.

Produkter til messer og events

I vår nettbutikk SaturnExpo kan du bestille over 1000 produkter til messer og events. Vi har alt fra roll-ups, messevegger, disker, telt og møbler.

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?