Vi har fokus på deg!

Vi er et fullservice reklamebyrå som håndterer det aller meste innen markedsføring og reklame

Vi jobber på tvers av kommunikasjonskanaler og teknologier. Det sikrer at reklamekonseptene vi utvikler kan integreres i ulike kanaler; nettside, sosiale medier, digitale annonser, video og trykte medier.

Vi gjør grundig arbeid for å sikre forståelse av ditt produkt, din merkevare og dine kunder. Innsikten vi tilegner oss er avgjørende for at reklamekonseptet eller kampanjen engasjerer målgruppen – og fremfor alt at kommunikasjonen skaper verdi og bygger en tydelig posisjon. Trenger du hjelp til markedsføringen, ønsker du en ny nettside eller en ny profil? Eller kanskje du bare vil bli litt bedre kjent med oss?

Book gratis en workshop nå!

Astronautene på planeten

Lars Vetterstad

Space Commander

Vi kaller han bare Thomas Giertsen Light her på huset – for alle som har sett ”Helt perfekt” og som kjenner Lars, skjønner hva vi mener med det. Han har en helt egen evne til å havne bort i situasjoner som ingen av oss andre noen gang kunne drømme om.

Det er også en av grunnene til at vi har så mange fine og varierte kunder – noen har han plukket opp i dokøen på Gardermoen, andre har han snappet opp i det han har satt seg i feil bil på vei hjem fra flyplassen.

Han har i tillegg veldig god greie på dagligvarehandel og markedsføring, og deler gjerne av all sin kunnskap til den som vil høre på (og de som ikke vil høre på).

E-post: lars@saturn.no
Tlf: 977 59 544

Aletta Iburg Kuil

Space Designer

Aletta har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Buskerud. Hun har solid erfaring fra eget enkeltpersonforetak, og har i hovedsak jobbet med design for web og trykk.

Aletta trives godt med logodesign, design av nettsider, nettbutikk, annonser og annen design for diverse flater. I tillegg har hun kompetanse i programvare for film og animasjon, samt en interesse for fotografi.

Aletta har nederlanske aner og er en kløpper i tennis, og hun har til og med erfaring med sprangridning!

E-post: aletta@saturn.no

Anja Røkeberg Andersen

Space Designer

E-post: anja@saturn.no

Renate Helgerud

Space Designer

Renate har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har erfaring med utvikling av nettbutikker, visuelle profiler, samt strategiplanlegging for bedrifter.

Det er ikke uvanlig at det kommer en idé eller 10 når man snakker med Renate om løst og fast. Plutselig kommer hun på jobben med hjemmelaget pynt, eller foreslår en workshop der vi sammen lager ting som gjør det kjekt rundt oss.

E-post: renate@saturn.no

Radek Seremak

Astrodynamics Specialist

Vår egen Mr. Fix-it som bidrar i alle faser i produksjonsavdelingen. Nøyaktig som få, positiv og løsningsorientert.

Helt uforpliktende og gratis workshop

Vi tilbyr de som ønsker å bli kjent med oss en gratis workshop der vi sammen ser på din forretningsstrategi. Her finner vi ut hvilke markedsføringsmuligheter som er ideelle for din bedrift.

Kanskje trenger du innspill til en kampanje, eller en ny nettside? Vårt team står klare til å hjelpe deg. Fyll inn informasjonen i skjemaet og vi tar kontakt for å sette opp en tid som passer!

ER DU KLAR FOR TAKE OFF?