Vi har fokus på deg!

Vi er et fullservice reklamebyrå som håndterer det aller meste innen markedsføring og reklame

Vi jobber på tvers av kommunikasjonskanaler og teknologier. Det sikrer at reklamekonseptene vi utvikler kan integreres i ulike kanaler; nettside, sosiale medier, digitale annonser, video og trykte medier.

Vi gjør grundig arbeid for å sikre forståelse av ditt produkt, din merkevare og dine kunder. Innsikten vi tilegner oss er avgjørende for at reklamekonseptet eller kampanjen engasjerer målgruppen – og fremfor alt at kommunikasjonen skaper verdi og bygger en tydelig posisjon. Trenger du hjelp til markedsføringen, ønsker du en ny nettside eller en ny profil? Eller kanskje du bare vil bli litt bedre kjent med oss?

Book gratis en workshop nå!

Astronautene på planeten

Lars Vetterstad

Space Commander

Vi kaller han bare Thomas Giertsen Light her på huset – for alle som har sett ”Helt perfekt” og som kjenner Lars, skjønner hva vi mener med det. Han har en helt egen evne til å havne bort i situasjoner som ingen av oss andre noen gang kunne drømme om.

Det er også en av grunnene til at vi har så mange fine og varierte kunder – noen har han plukket opp i dokøen på Gardermoen, andre har han snappet opp i det han har satt seg i feil bil på vei hjem fra flyplassen.

Han har i tillegg veldig god greie på dagligvarehandel og markedsføring, og deler gjerne av all sin kunnskap til den som vil høre på (og de som ikke vil høre på).

E-post: lars@saturn.no
Tlf: 977 59 544

Kathrin Halvorsen

Space Designer

Eller Katta, som vi kaller henne, er vårt kreative hode på planeten. Hun er utdannet innen visuell kommunikasjon, markedsføring og interaksjonsdesign. Hun har solid erfaring innen utvikling av logoer og visuelle profiler, design av digitale løsninger og kampanjer. Vi kan trygt si at hun lever og ånder for god design og brukervennlighet.

I tillegg driver hun planetens eget dyrehotell for overvintrede humler, forlatte måkeunger og omtåkede pinnsvin.

E-post: kathrin@saturn.no
Tlf: 952 68 087

John Larsen

Chief Rocket Engineer

John er vår egen ordensmann her på planeten, og selvsagt overhode når det kommer til produksjon av trykksaker og messemateriell.

Han har lang erfaring med trykksakproduksjon og leverer trykksakene raskere enn lynet på sin favorittdings; nemlig den digitale trykkmaskinen.

Han er nøyaktig som få, og har stålkontroll på papir, farger og formater.

E-post: john@saturn.no
Tlf: 997 86 602

Lene Bakke Jacobsen

Space Designer

Lene har en bachelorgrad i grafisk- og mediedesign fra London College of Printing, og deretter flere års fartstid som grafisk designer. Hun har blant annet erfaring fra Tine, hvor hun jobbet med pakningsdesign og materiell for flere av Norges mest kjente merkevarer.

Lene er også en dyktig frihåndstegner – en verdifull kompetanse for våre kunder. Lene er en typisk gründer som stadig ser nye forretningsmuligheter, nesten overalt! Under studietiden startet hun sin første virksomhet med salg av egenpresset juice på gaten i Oslo.

I dag driver Lene også nettbutikken Smudis. Gjennom sin gründervirksomhet har Lene også opparbeidet seg mye kunnskap om digital markedsføring. Ellers? Jo, Lene er en tidligere konkurranseturner og hun tar gjerne en flikkflakk eller to når anledningen byr seg.

E-post: lene@saturn.no
Tlf: 458 51 472

Tor André Sandum

Digital Pilot

10 minutter var alt Tor trengte for å overbevise oss om at han var vårt nye digitale hode. Det skal riktignok nevnes at Tor er barndomskompis av Knut, så vi hadde noen års resymé.

Tor har solid erfaring fra nettbutikken X-life, hvor han jobbet med web, digital annonsering og produktutvikling. Tor har en innebygd digital nysgjerrighet, og han benytter gjerne en hel helg til å fordype seg i et smalt område innen markedsføring eller digitale løsninger. Han er i sitt ess når han får løse et teknisk problem, eller aller helst utvikle en løsning som automatiserer en manuell prosess.

Ellers er Tor en fyr som er svært lite selvhøytidelig. Han har meninger om det meste – og han prater fort – gjerne om hva han tenker og føler! Vi har konkludert med at han han har italienske aner. Privatlivet, derimot, tar Tor med knusende ro hjemme med Anja og hunden Milo.

E-post: tor@saturn.no
Tlf: 924 66 499

Aletta Iburg Kuil

Space Designer

Aletta har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Buskerud. Hun har solid erfaring fra eget enkeltpersonforetak, og har i hovedsak jobbet med design for web og trykk.

Aletta trives godt med logodesign, design av nettsider, nettbutikk, annonser og annen design for diverse flater. I tillegg har hun kompetanse i programvare for film og animasjon, samt en interesse for fotografi.

Aletta har nederlanske aner og er en kløpper i tennis, og hun har til og med erfaring med sprangridning!

E-post: aletta@saturn.no

Renate Helgerud

Space Designer

Renate har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har erfaring med utvikling av visuelle profiler, samt strategiplanlegging for bedrifter.

Det er ikke uvanlig at det kommer en idé eller 10 når man snakker med Renate om løst og fast. Plutselig kommer hun på jobben med hjemmelaget pynt, eller foreslår en workshop der vi sammen lager ting som gjør det kjekt rundt oss.

Med deltakelse på seminarer og konferanser hos Kripos og Medietilsynet har hun innsikt i viktige deler av kommunikasjon og moderering på nett.

E-post: renate@saturn.no

Helt uforpliktende og gratis workshop

Vi tilbyr de som ønsker å bli kjent med oss en gratis workshop der vi sammen ser på din forretningsstrategi. Her finner vi ut hvilke markedsføringsmuligheter som er ideelle for din bedrift.

Kanskje trenger du innspill til en kampanje, eller en ny nettside? Vårt team står klare til å hjelpe deg. Fyll inn informasjonen i skjemaet og vi tar kontakt for å sette opp en tid som passer!

ER DU KLAR FOR TAKE OFF?

Ta kontakt