Hvorfor velge X GLOO?

X GLOO-teltene ble utviklet i Tyskland med iglokonstruksjonen som inspirasjon. Teltene produseres av førsteklasses paraglidingmateriale som gjør dem både lette og slitesterke – og like godt egnet for innendørs og utendørs bruk.

X GLOO-konstruksjonen består av fire separate tuber (Matrix) som fylles med luft og lukkes med ventil slik at aggregat er eliminert en gang for alle. Veggene festes på de innsydde glidelåsene i tubene, og teltet kan settes opp av én person i løpet av 15 minutter. Dette gjør X GLOO til markedets mest fleksible eventtelt.

Viktigst av alt, så tiltrekker igloformen på X GLOO mye oppmerksomhet!

X GLOO 4×4

Et perfekt eventtelt til bruk på mindre stands – både innendørs og utendørs.

Som de andre modellene kan 4×4 teltet kan kobles sammen med telt i samme størrelse, eller større X GLOO modeller.

Takket være den minimale vekten på kun 13 kilo og kompakt størrelse når det er pakket ned i ryggsekken, er teltet enkelt å transportere og sette opp for én person.

Utvendige mål: 4×4 meter
Mål inngang: 2 meter
Maks høyde innvendig: 2,38 meter
Vekt: 13 kg
Oppsettingstid håndpumpe: 15 min
Oppsettingstid elektrisk pumpe: 5 min

X GLOO 5×5

Dette er den mest populære X GLOO-modellen. Et inngangsparti kan festes på alle sidene, noe som gir dette oppblåsbare eventteltet enda flere profileringsmuligheter og mulighet for ekstra gulvplass.

Teltet veier i underkant av 20 kg, så det er fortsatt enkelt å bære og sette opp for én person. X GLOO 5×5 egner seg godt til eksponering av produkter som jetski, sykler eller mindre biler.

Utvendige mål: 5×5 meter
Mål inngang: 2,50 meter
Maks høyde innvendig: 2,98 meter
Vekt: 19 kg
Oppsettingstid håndpumpe: 25 min
Oppsettingstid elektrisk pumpe: 10 min

X GLOO 6×6

Et telt som er designet for å gi maksimal eksponering til dine merkevarer og nok plass til mange gjester, sittegrupper og produkter.

Teltet kan romme større biler og båter, og ved å montere på 2-3 ekstra inngangspartier økes gulvflaten ytterligere slik at teltet kan benyttes til større selskaper eller events.

Utvendige mål: 6×6 meter
Mål inngang: 3 meter
Maks høyde innvendig: 3,57 meter
Vekt: 25 kg
Oppsettingstid håndpumpe: 25 min
Oppsettingstid elektrisk pumpe: 10 min

X GLOO 8×8

Dette er det største oppblåsbare eventteltet på markedet – teltet for de største arrangementene.

X GLOO 8×8 egner seg som samlingspunkt på messer og events der man trenger mye plass og samtidig ønsker å trekke ekstra oppmerksomhet. Det store teltet rager over alle andre telt som gir mulighetene til å dominere ethvert arrangement.

Til tross for den enorme størrelsen veier 8×8 teltet bare 42 kg. Det kan settes opp med to personer på rundt 25 minutter med elektrisk pumpe.

Utvendige mål: 8×8 meter
Mål inngang: 3,94 meter
Maks høyde innvendig: 4,80 meter
Vekt: 42 kg
Oppsettingstid elektrisk pumpe: 25 min

Profilering av ditt oppblåsbare X GLOO-telt

Vi tilbyr 2 ulike profileringsalternativer av X GLOO
1. Trykk av logo og elementer på telt i standardfarge
2. Telt med fulltrykk

Telt i standardfarge med påtrykk av logo

X GLOO er tilgjengelig i hvit, sort, grå (423C), rød (200C), blå (2728C), gul (109C) og grønn (362C). Telt i standardfarge kan leveres på kortere tid, og det benyttes trykkmetoden “transfer” for påtrykk av logoer og grafiske elementer på tak og vegger. Pris beregnes ut fra mengde trykk.

Telt med fulltrykk

X GLOOs digitaltrykkmetode innebærer at tak og vegger fulltrykkes. Dette er en hensiktsmessig trykkmetode om du ønsker en spesialfarge på teltet. Logoer, bilder og grafikk blir trykket i samme prosess. Dette gjør at prisen er den samme per element uansett mengde trykk.

Materiale og trykkmetode som benyttes tilfredsstiller X GLOOs høye kvalitetskrav i forhold til vanntetthet, UV-robusthet, B1-brannvernstandard og vindtoleranse.

    Ta kontakt for tilbud eller demo

    Vi har stor interesse for produksjon og design av eventtelt. Gjennom mange år har vi levert telt til store firmaer som for eksempel Pepsi. Vårt mål er at du skal imponere potensielle kunder når du er på messer og events.

    Vi designer gjerne teltene for deg, eller vi kan produsere telt med ferdiglaget design vi får fra deg. Velger du X GLOO vil du få en gratis 3D-skisse av ditt messetelt. Ring vår X GLOO-ekspert Lars Vetterstad i dag på telefon 977 59 544, eller bruk kontaktskjemaet for å sende oss en henvendelse.

    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?