Bruk vippetasser til å introdusere nye produkter, vise tilbudsprodukter, informere om produktforbedringer eller skape mersalg!

Hva er en vippetass?

En vippetass er et markedsføringsprodukt i papir eller plast, med en “arm” i plast, papir eller metall med selvklebende pute. Vippetasser er for de fleste kjent fra dagligvarebransjen, men de er minst like effektive i andre bransjer. De kan blant annet benyttes ved resepsjoner, disker, hoteller, kafeer etc. En vippetass er nemlig en rimelig måte å fremheve budskapet ditt på blant andre konkurrenter!

Du trenger vippetasser når:

  • Du har et produkt i butikk som du ønsker at skal stå ut i forhold til konkurrenter
  • Du har en kampanje som du ønsker å fremheve i butikk
  • Du lanserer et nytt produkt som fortjener oppmerksomhet

Slik lykkes du med vippetasser

Vippetasser med enkle klare budskap og få ord fungerer best. Bruk derfor tid på å utvikle et overbevisende budskap. Lag det enkelt og sørg for at det griper tak i kundens oppmerksomhet. Husk også at teksten må kunne leses på god avstand. Bruk derfor fonter som kan leses og med gode kontraster.

La oss hjelpe deg!

Vi hjelper deg gjerne med å designe din vippetass/hyllemarkør eller annet butikkmateriell. Våre grafiske designere vet hvordan budskapet skal utformes for at det skal skille seg ut i havet av reklame. Vi designer og produserer vippetasser i alle former og fasonger, og med våre unike festesystemer får du festet budskapet der du ønsker.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan du kan bli mer synlig i butikk!