Kontormateriell med eget trykk

KATEGORIER

En helhetlig profil

Permer og omslagsmapper av alle slag brukes i de fleste bedrifter for å samle, sortere og bevare viktige dokumenter. Omslagsmapper brukes også gjerne når du skal dele ut skriftlig informasjon til dine ansatte. Det gir et helhetlig og profesjonelt inntrykk når alt materiell som brukes internt i bedriften har samme profilering. Vi produserer både permer og omslagsmapper med ditt design eller din logo. Produksjonen skjer med materialer av høy kvalitet.

Spesialbestilling av kontormateriell

Hvis du er interessert i å gjøre en spesialbestilling som vi ikke kan produsere selv, så har vi gode samarbeid med et knippe utvalgte Europeiske trykkerier som sikrer perfekt resultat hver gang. Det er kvalitetsforskjell i produksjon og materialer mellom forskjellige aktører. Velger du oss kan vi garantere stort engasjement, høyt servicenivå og god kvalitet på alt som leveres.

Vi står klare

Kontakt oss i dag ved å bruke skjemaet lenger ned på denne siden om du er interessert i permer, omslagsmapper eller andre trykksaker. Vi kan levere det aller meste på forespørsel, og ingen prosjekter er utenfor rekkevidde!

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?