La kundene spre merkevaren

KATEGORIER

Holdbart og merkevarebyggende

Poser brukes hovedsakelig i dagligvarebutikker og klesbutikker for at kunden skal kunne transportere varer hjem på en enkel måte. Det finnes også poser utviklet for netthandel ved at varene pakkes i posen på lageret og sendes til kunden.

Denne typen poser er laget av holdbart materiale som tåler mye, samtidig som den lette vekten sparer fraktkostnader. Posene kommer med bærehank som gjør det lett for kunden å få med seg produktene sine hjem fra postkontoret. Egen logo på bæreposer virker merkevarebyggende og gir et profesjonelt inntrykk.

Din branding

Vi produserer både bæreposer og postordreposer med ditt design eller din logo. Produksjonen skjer med materialer av høy kvalitet. Hvis du er interessert i å gjøre en spesialbestilling som vi ikke kan produsere selv, så har vi gode samarbeid med et knippe utvalgte Europeiske trykkerier som sikrer perfekt resultat hver gang.

Det er kvalitetsforskjell i produksjon og materialer mellom forskjellige aktører. Velger du oss kan vi garantere stort engasjement, høyt servicenivå og god kvalitet på alt som leveres.

Vi fikser det

Kontakt oss i dag ved å bruke skjemaet lenger ned på denne siden om du er interessert i bæreposer, postordreposer eller andre trykksaker.

Vi kan levere det aller meste på forespørsel, og ingen prosjekter er utenfor rekkevidde!

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?