Bokdesign og produksjon fra A – Å

KATEGORIER

Bokproduksjon
Vi hjelper deg fra A til Å

Med vår opprinnelse fra den grafiske bransjen slår våre hjerter ekstra hardt når vi får gleden av å hjelpe kunder med bokproduksjon. Det er spesielt å få lov til å produsere bøker fordi levetiden på en bok er lengre enn de fleste andre trykksaker.

Vi leverer store og små bokprosjekter fra unnfangelse til ferdig produkt. Vi produserer bøker for private, bedrifter, lag og foreninger. Ingen opplag er for små eller for store for oss, og takket være digitaltrykkteknologien og fleksible innbindingsmetoder, kan vi produsere bøker helt ned til ett eksemplar – men husk at enhetsprisen synker markant i takt med økt opplag.

Vi tilbyr alltid digitaltrykket prøvetrykk før masseproduksjon slik at du kan lese korrektur og sjekke kvalitet på bilder og illustrasjoner. Det koster noen få kroner, men er en trygghet for deg som kunde.

Innbinding av bøker

Vi tilbyr de mest populære innbindingsmetodene. Ta gjerne en tur innom oss i Drammen så du kan ta og føle på ulike bokomslag.

Ryggstifting – Vår rimeligste innbindingsmetode som egner seg til bøker opp til ca. 120 sider.

Soft cover (limfrest cover) – Coveret limes til boken. Permen er tynnere enn hardcover og kan produseres med klaffer.

Hardcover (stivbind) – Coveret produseres på papp som dekkes med papir i forskjellige utførelser. Ryggen kan også sys slik at boken kan ligge flatt når den åpnes. Du kan velge mellom rund eller rett rygg.

Design av bøker og cover

I tillegg til trykkproduksjonen, tilbyr vi design og layout av bøker. Denne tjenesten kan omfatte skanning, bildehåndtering, fargekorrigering og opprettelse av grafer og diagrammer. Målet er å skape et visuelt tiltalende uttrykk som formidler innholdet i boken slik du har tenkt.

Vi kan også hjelpe deg med å designe eller illustrere bokcoveret. Med millioner av bøker å velge mellom, er bokcoveret det første som vurderes i «salgskonkurransen». Det er en realitet at mange synes omslaget av boken er det mest avgjørende for kjøp av boken.

Kunnskap og erfaring gjennom mer enn 70 års i grafisk bransje ligger fortsatt i våre vegger. I tillegg har vi dyktige designere og illustratører som elsker bokdesign, så ikke nøl med å kontakte oss dersom du planlegger et bokprosjekt. Det kan være en fordel å involvere oss tidlig for mest mulig kostnadseffektiv produksjon.

Velger du oss kan vi garantere stort engasjement.

Saturn ble redningen!

“Norsk Forening for Prosjektledelse skulle feire 50-års-jubileum i 2018. Vi ønsket å utgi en bok om fagets og foreningens historie. Så sto vi der da, med en masse løse tråder, masse stoff i ulik form og format, enda flere ulike ideer, men uten noen erfaring i å lage bok!

Saturn ble redningen! Der fikk vi profesjonell hjelp fra A til Å. Vi fikk gode råd før vi startet, så vel som underveis i prosessen. Arbeidet ble utført både profesjonelt og raskt, samtidig som de viste stor forståelse for vår manglende erfaring på området.

Dette var en god opplevelse!”

Jorunn Wolstad
Generalsekretær, NFP

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?