Blokker og notatbøker

KATEGORIER

Notatbøker – et must i hverdagen og et smart markedsføringsprodukt

Alle bør ha en notatbok tilgjengelig – på arbeidspulten, på møter og ellers der man ferdes. Hvorfor? Jo fordi ideer gjerne dukker opp på rare tidspunkter. Skriv dem ned, tegn eller lag en skisse i notatboken så blir ikke ideene glemt. Om du velger å legge litt ekstra i notatboken med godt papir og fin innbinding, så er en notatbok en smart gave til kunder og samarbeidspartnere for å markedsføre din bedrift på en subtil måte.

Vi produserer notatbøker i ulike formater og med den innbindingsmetoden du måtte ønske. Spiralinnbinding eller bokinnbinding (hardcover) er populære valg. Du velger selv om notatsidene skal være blanke eller linjerte. Vi kan også tilby liggende formater.

Tips: Benytt noen sider i begynnelsen av boken til nyttig informasjon til de som daglig skal benytte bøkene.

Kontakt oss i dag ved å bruke skjemaet lenger ned på denne siden om du er interessert i notatbøker.

Design og print hånd i hånd

Vi vet at trykksaker med profesjonelt design gir best effekt – og vårt mål er nettopp å hjelpe din bedrift med å etterlate et inntrykk som skaper effekt.

Lar du en av våre designere hjelpe ditt selskap med å friske opp dine kontortrykksaker eller designe notatbøker, så har hun også kompetanse om hvilke papirtyper, spesialeffekter, falsvarianter (brett) og lignende som egner seg til din bedriftsprofil.

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?