Visittkort på kvalitetspapir

KATEGORIER

Visittkort på kvalitetspapir

Ditt visittkort er et av dine viktigste salgsverktøy og antagelig det mest effektive nettverksbyggende salgsverktøyet du har. Ingenting slår et vakkert designet visittkort som forteller hvem du er og hva du representerer. Sørg derfor for at visittkortene dine ser profesjonelle og tiltalende ut.

Våre standard visittkort trykkes på et papir som er spesialprodusert for nettopp visittkort – det er stivt og gir et godt kvalitetsinntrykk. Vi tilbyr også matt papir med eller uten struktur. Som ett av få trykkerier i Norge trykker vi visittkort på sort og farget kartong med hvitt trykk.

Visittkort med spesialeffekter

Spotlakk kan benyttes for å fremheve ulike elementer på kortet som tekst, bilder, logoer eller mønster.

Folietrykk gir dine visittkort et elegant og eksklusivt uttrykk og brukes gjerne på logoen eller et grafisk mønster. Om du posisjonerer ditt firma i premiumsegmentet kan vi anbefale visittkort med folietrykk.

Preg eller blindpreg er en forhøyning i papiret som tilfører designet ekstra finesse. Preg benyttes gjerne på logoen, men preg av et grafisk mønster eller tekst er også mulig. Ved å presse en trykkstøpe med ønsket form mot papiret skapes pregeffekten. Baksiden av kortet får motsatt effekt som på engelsk kalles «debossing».

Visittkort trykksak

Hvitt trykk

Trykk med hvit farge på farget papir og kartong gir et eksklusivt uttrykk. Med vår investering i det siste innen digital trykkteknologi, er vi et av de få trykkeriene i Norge som tilbyr digitaltrykk med hvit farge på farget papir.

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?