Blikkfang

KATEGORIER

Utendørs og innendørs formidling

Plakater brukes gjerne til formidling av et budskap både utendørs og innendørs. Det kan være et arrangement, en ny kinofilm eller en reklame for et produkt. Mange bruker også plakater for å gi praktisk informasjon til nye og eksisterende kunder. Vi produserer plakater i alle størrelser på forskjellige materialer, alt etter om plakatene skal tåle røff behandling eller kun henge inne. Våre profesjonelle designere hjelper deg også gjerne med konseptutvikling og design av plakater som fanger oppmerksomhet.

Spesialproduksjon av plakater

Hvis du er interessert i å gjøre en spesialbestilling som vi ikke kan produsere selv, så har vi gode samarbeid med et knippe utvalgte Europeiske trykkerier som sikrer perfekt resultat hver gang. Det er kvalitetsforskjell i produksjon og materialer mellom forskjellige aktører. Velger du oss kan vi garantere stort engasjement, høyt servicenivå og god kvalitet på alt som leveres.

Vi står klare

Kontakt oss i dag ved å bruke skjemaet lenger ned på denne siden om du er interessert i plakater eller andre trykksaker. Vi kan levere det aller meste på forespørsel, og ingen prosjekter er utenfor rekkevidde!

Vi tar kontakt med deg    ER DU KLAR FOR TAKE OFF?